Geen categorie

Nieuwe boeken

Verkrijgbaar via de fotohandel, in sommige boekhandels (boekhandelaren kunnen altijd bij mij bestellen), via deze site en via Bol.com.

Nu leverbaar! Winkelprijs € 27,95, 24 x 17 cm, coverafbeelding: Nikon.
Al enige tijd verkrijgbaar, winkelprijs € 27,95, 192 blz., 24 x 17 cm
Indrukwekkend koffietafelboek met heel veel unieke informatie en veel zeer grote foto’s, met aparte e-boeken over specifieke camera’s (Nikon meteen, Canon en Sony vanaf januari), 208 pagina’s, 29,7 x 21 cm, nu leverbaar, winkelprijs € 37,95.

2 thoughts on “Nieuwe boeken

  1. Beste Chris,

   Sorry voor het late antwoord (ook per mail), maar ik moest op mijn beurt ook weer wachten op antwoord en dit weekend verliep nogal chaotisch.
   Anders bij mijn andere boeken is dit boek niet meteen verstuurd naar het magazijn dat mijn boeken binnen 24 uur kan versturen. Naar verwachting komen ze daar dinsdag aan. Leveren kan ik het pas vanaf woensdag. Vanaf dinsdag moet het in principe een levering binnen 24 uur mogelijk gaan worden. Ik ga dan ook een verkooppagina op mijn site inrichten, of een verwijzing naar maken. Ik zorg er in ieder geval voor dat ik ook zelf twee dozen krijg, dus mocht het mis gaan dan kan ik donderdag even naar België rijden om het daar op de bus te doen, ik ga daar sowieso vaak tanken.
   Kortom: bestellen kan, betalen kan via Paypal of via mijn gewone bankrekening. Ik ben ook bezig met het optuigen van een webshop. Naar verwachting zullen de fotowinkels het boek ook eind van de week gaan voeren en een enkele online boekhandel.

   Toevoeging 10/12: Gênant, maar de boeken zijn nog steeds niet aangekomen. Heb ondertussen gehoord dat ze ingepakt zijn en ca. 12/12 eindelijk moeten aankomen. Heel irritant want mijn drukker levert altijd precies op tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies, or so I presume. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.